Middelfart Billedskole den kreative skole på vestfyn
Middelfart Billedskole

tegning • maleri • keramik • grafik • design • ideudvikling • skulptur • croquis • manga • animation • galleribesøg

Oplevelser

Ferie Oplevelser

Brug dine Sanser

Grimmermosehuset i uge 27 Vi oplever verden gennem de fem sanser, der giver os informationer om omverden, giver os oplevelser og indtryk. Sanserne arbejder sammen og skaber helhed.

I Middelfart Billedskoles sommerskole får du mulighed for at udtrykke og opleve kunst gennem dine sanser.

Vi skal bl.a. besøge museet Clay, arbejde med iagttagelser, forme firurer i ler, lave figurer i naturens materialer, male pop-art billeder, tegne associationsbilleder, lave aftryk og i det hele taget bruge naturen omkring os.

DATO & TIDSPUNKT
Mandag den 5. juli - fredag den 9. juli
Alle dage kl. 9.30 - 14.00

Undervisere: Marianne Thybo og Lisbeth Krag

Pris: 850 kr. (gratis for elever der har gået på billedskolen i foråret 2021
Hent opslag om sommerskolen og del det med andre

For at tilmelde til det gratis hold så gør følgende:
1) Tryk på den blå "knap" Køb billetter el. læs mere.
2) Login i Clubcommand ved at brug dit profil navn og adgangskode.
3) Så kan du tilmelde dig Sommerskolen. Og selv om det er gratis skal du hele vejen igennem "Købs processen med at lægge i kurv og gå til betaling" men bare roligt for elever der går på skolen i foråret er det gratis.
4) Fra 9. april bliver det også muligt for andre at tilmelde sig mod betaling.

Copyright © 2019 * Middelfart Billedskole * Assensvej 177, 5500 Middelfart * E-mail: birgit.mau@middelfart-billedskole.dk

Valid XHTML 1.0 Transitional