Middelfart Billedskole den kreative skole på vestfyn
Middelfart Billedskole

tegning • maleri • keramik • grafik • design • ideudvikling • skulptur • croquis • manga • animation • galleribesøg

Børn

Billedskole og billedkunst for børn på Middelfart Billedskole en kreativ og billig fritidsaktivitet

Tilbud til børn

Hold for børn i sæson 2017-2018

Der er 3 hold for børn og 1 hold for unge.
Det er muligt kun at betale for et halvt år. Vælg det hold der hedder halvårs - og husk at I selv skal tilmelde Jer til forårsholdet, når det åbner for tilmelding i november.

Læs gerne vores korte vejledning inden du går videre.
Får du brug for hjælp eller vejledning med tilmelding så kan du kontakte vores support. Send mail til Henriette Bonde, E-mail:campingferie@hotmail.com
Eller Bo Smith E-mail:info@bo-smith.dk
Vi bruger et medlemssystem til tilmelding der hedder Club Commander.
Der er et betalingsgebyr + betalingskort gebyr. Du kan læse mere om det enkelte hold ved at klikke på Tilmeld.
Er du ikke allerede oprettet i vores system skal du først indtaste dine oplysninger.

Er du allerede oprettet (har du tidligere tilmeldt dig via Club Commander), kan du bare logge ind og købe adgang til holdet.

Hvis du vil hører mere om billedskolen kan du kontakte skoleleder Birgit Mau eller en af underviserne. Se under menupunktet i venstre side "underviserne".

Copyrigth © 2016 * Middelfart Billedskole * Hyllehøjvej 13, 5500 Middelfart * E-mail: birgit.mau@middelfart-billedskole.dk

Valid XHTML 1.0 Transitional